Kompanija Falcon Group je jedan od vodećih distributera robe široke potrošnje u Crnoj Gori. Naši partneri u poslovima distribucije su međunarodne i domaće kompanije, kojima smo se dokazali kao kvalitetan i pouzdan saradnik.

Prateći moderne trendove, u trgovini i prometu roba široke potrošnje, na vrijeme smo se orijentisali na principe aktivne komercijale na terenu i brzog prevoza robe do kupca. Sa 17 iskusnih i obučenih Ijudi u komercijalnoj diviziji, pokrili smo svojim djelovanjem cijelu teritoriju Crne Gore. Naših 800 kupaca, odnosno 1400 maloprodajnih objekata, predstavlja kompletno tržište za artikle koje imamo u ponudi.

Nacionalni i internacionalni lanci prodavnica, super i hiper marketi, manje prodavnice i trgovinske radnje, veleprodaje, kiosci i ho-re-ca su najvažniji kanali za prodaju naše robe i samim tim su u centru naše pažnje i aktivnosti. Roba se isporucuje kupcu kroz nasu ambulantnu dostavu u roku od, najduze 24h. Predstavljamo sastavni dio fabrika koje zastupamo i neophodnu kariku u kontinuiranom plasmanu njihovih proizvodnih programa na crnogorskom tržištu. Našim radom, kvalitetnom postavkom i izlaganjem robe na prodajnom mjestu, pravovremenim dopunjavanjem iste, cjenovnom politikom i marketinškim aktivnostima, stvaramo navike kod potrošača za kupovinom i korišćenjem naših artikala i bilježimo stalni rast u prodaji proizvodnih programa koje zastupamo.

Naš cilj je da svojim radom učinimo, da roba koju zastupamo, postane “poznatija i priznatija” nego ranije. Stalno povećanje tržišnog učešća naših proizvoda su dokaz da smo na pravom putu.

Osnovne karakteristike naše kompanije u poslovima distribucije su: usmjerenost na kvalitet usluge, dobra informatička rješenja, poznavanje lokalnog tržišta i organizacija na visokom nivou.