Kompanija Falcon Group je osnovana 1992. godine u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore. Osnovna djelatnost kompanije je pružanje usluga iz oblasti distribucije i logistike, kao i proizvodnja konditorskih proizvoda.

Uspješno poslovanje, stalni porast profita, stabilan razvoj, odgovornost prema našim klijentima i briga o našim zaposlenima, osnovne su odlike našeg postojanja svih ovih godina.

Dobri i dugotrajni odnosi sa našim dobavljačima, povjerenje i partnerski odnos koji imamo sa našim kupcima i zadovoljstvo korisnika naših logističkih usluga, uvjeravaju nas da ćemo, u narednom periodu, stečene pozicije uspjeti da sačuvamo i nadogradimo.

falcon-kancelarije

Detalj iz centralne kancelarije kompanije Falcon

Kompanija Falcon Group raspolaže sa 4560 m2 sopstvenog poslovno-magacinskog prostora. Vozni park čini 17 dostavnih vozila različitih gabarita , kao i 18 putničkih vozila za potrebe komercijale, u njihovom svakodnevnom obilasku tržista. Kvalitetan poslovno informacioni sistem i mobilni uređaji za prodaju na terenu, koje posjeduje kompanija Falcon Group, su nezamjenljivi činioci za kvalitetno obavljanje posla.

Visoka profesionalnost, obučenost, odgovornost i posvećenost poslu, osnovne su karakteristike oko 90 zaposlenih, i iz tih razloga, predstavljaju najveći kapital firme.

Zbog korektnog odnosa zaposlenih prema radnim zadacima i obavezama, stalna je težnja kompanije da se ispune tri osnovna uslova zadovoljenja potreba radnika, a to su: dobra atmosfera na poslu, sigurnost u radno mjesto i materijalna satisfakcija za ulozeni trud.